fbpx

Видеонаблюдение за Здравеопазване

Видеонаблюдение за здравеопазване

Болниците и здравните заведения са проектирани да бъдат лечебни, възстановителни и спокойни. Въпреки това, с голям брой хора, които непрекъснато идват и си отиват, поддържането на гладкото функциониране с помощта на видеонаблюдение за здравеопазване и бързото реагиране на извънредни събития стават все по-предизвикателни. Освен това, записването на дейностите на болничния персонал, осигуряването на зони с ограничен достъп и поддържането на ефективни паркинги изискват интелигентна технология.

Здравните решения на Hik.bg помагат да се отговори на всички тези притеснения чрез видеонаблюдение за здравеопазване, мощни камери и надеждни записващи устройства. Навсякъде, от охранителни станции до отделения за интензивно лечение, продуктите от Hik.bg мощно подпомагат и защитават здравните заведения и персонала, правейки сигурността и управлението на болниците по-лесни и по-интелигентни.

Ползи от Видеонаблюдение за Болници

Вход / фоайе

 • Управление на влизането в автомобила с технология ANPR (ANPR камера + бариера + Smart VMS);
 • Наблюдавайте колко хора влизат с помощта на камери за преброяване на хора;
 • Сигнализирайте на хора с потенциално висока температура, като използвате камери за топлинна температура;
 • Излъчвайте важни съобщения, като използвате екрани за цифрови обозначения.

Пациентски стаи

 1. Подобрете грижата за пациента, като използвате Loitering Detection, Falling Down Detection и Leave Room Detection с разпознаване на лица с двойна леща камера;
 2. Осигурете неприкосновеността на личния живот както на пациентите, така и на здравните работници, като използвате функцията за откриване на маска за поверителност (размазани изображения) с DeepInMind NVR;
 3. Дайте на възрастните пациенти спокойствие, като използвате бутон за паника (система AXHub) или индивидуален бутон за аларма;
 4. Управлявайте болката на пациента с Аларми за изключение на звука, за да сигнализирате, когато викат с помощта на камери с вграден микрофон.

Контролна стая

 • Съберете всички елементи на решението на едно удобно място, като използвате HikCentral Central Management Platform;
 • Направете всичко лесно за гледане и по-лесно за наблюдение, като използвате видеостена с LCD / LED екрани.

Области с висок риск

 1. Следете отблизо изолационните стаи с ъглови камери „Fisheye“;
 2. Контролирайте достъпа до ограничени зони, като използвате MinMoe Access Control или Intercom (с възможно разпознаване на лица).

За да прочетете още интересни статии за Видеонаблюдение, можете да посетите нашата Блог страница. За отзиви от наши клиенти, можете да разгледате Facebook страницата на HIK.

Вашият коментар

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.