fbpx

СИСТЕМИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Системи-за-Видеонаблюдение

Проектиране на системи за видеонаблюдение:

Проектирането и изграждането на системи за видеонаблюдение и охрана.  Проектът на системите за видеонаблюдение е ключов елемент за постигане на устойчива система и висока степен на ефективност. Правилният подбор на техническите средства за видеонаблюдение като камери, обективи, DVR система, технология (конвенционална или мегапикселова) са в основата за успешна реализация на проекта.

Ако до скоро гледахме на системите за видеонаблюдение, като част от филмите на бъдещето то днес те са неизбежно навсякъде около нас. Като със всеки изминал ден прогреса в развитието на новите технологии нараства значително. Така вече е напълно възможно и то на достъпни цени всяко малко предприятие търговско помещение или дори малко жилище да бъде под един постоянен надзор на видеонаблюдение . А също така и един по-голям мониторинг и управление на важни точки от даден обект (вили,къщи,хотели,малки магазини,складове и др.).

Изграждане на системи за видеонаблюдение:

Изборът на достатъчно полезна и устойчива система за видеонаблюдение изисква определени познания и не е лек процес за неспециалисти в областта. Екипът на HIK.BG може да ви предостави най-важните сведения относно всички готови системи за наблюдение на съвременният пазар, както и да предложи подходящата конфигурация, с подбрани лично от нас устройства за записване на събития.

Екипът ни извършва проектиране, монтаж и поддръжка на готови системи за наблюдение. Ние сме на мнение, че присъствието им носи със себе си изключителна сигурност, по-висока работоспособност спокойствие в напрегнатите дни.

Осигуряваме проследяването на:

  • Магазини и търговски помещения;
  • Работен персонал в офис и/или магазин;
  • Промишлени обекти и складове ;
  • Паркоместа в нощно време;
  • Дискотеки, барове и увеселителни заведения;.
  • Училища;

Гаранционна и извънгаранционна поддръжка:

Гарантирането на сигурността е от първостепенно значение за всеки човек, за неговия дом и за бизнеса му, без значение дали става дума за офиси, търговски помещения или складове. Освен сигурността, осигуряването на контрол върху тези помещения е сред важните фактори за бизнес успех. Екипът на HIK.BG може да предложи работещи и достъпни решения за видеоконтрол и наблюдение, съобразени с индивидуалните изисквания и нужди на всеки клиент.

Използвайки система за видеонаблюдение и контрол ще можете в реално време да следите случващото се в търговските и офис обектите, както и да преглеждате записи назад във времето. Всяка система може да работи и да се достъпва през интернет, локалната мрежа или чрез мобилен телефон. Където и да се намирате ще имате непрекъснат визуален достъп, защо не и записващ звук в защитавания обект.

Нашите консултанти могат да предложат на клиентите ни пълен комплект от устройства, които записват звук и картина чрез цифрови устройства или компютър с контролер. Всяка система може да съхранява информация и да управлява различен брой камери, според техническите си характеристики и нуждите на наблюдавания обект.

Безплатна доставка за всички поръчки над 50 лв без ддс!

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:
Доставките се извършват в срок от 1 до 3 работни дни на територията на България.

Безплатна доставка в цялата страна за поръчки над 50.00 лв


За поръчки до 50.00 лв:

Цената за доставка е фиксирана: 5 лв с ДДС и се добавя автоматично към крайната цена на Вашата поръчка.

Доставките се извършват от куриерска фирма Еконт или Спиди.

Всяка поръчка към нашите клиенти е с опция: прегледай преди плащане.

Вашият коментар

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.